Смештај

Хотел „Стари Банат“

„Стари Банат“ је хотелско–угоститељски објекат високе класе. Хотел се налази у централној зони Опова у непосредној близини реке Тамиш.

Локацију објекта одликује пријатно окружење уређених вештачких језера, спортско рекреативних терена и оповачког парка.

Хотелски капацитети пружају изузетан комфор и услугу, бесплатну wи-фи мрежу, просторан и уређен паркинг, ресторан собе и апартмане, аперитив бар, свечану салу и терасу.

Луксузан ентеријер хотела пружа максималан комфор и удобност. Комплетан утисак увеличава и љубазно и професионално особље.

У хотелу је запослено професионално и љубазно особље које чини да се у њему увек осећате као уважен гост. Па тако када једном дођете, увек ћете се враћати овом хотелу!

На само неколико метара од малог језера налазе се собе и апартмани опремљени квалитетним ентеријером и пратећом технолошком опремом да би боравак гостију у хотелу био што удобнији.

У ресторану хотела запослени су врхунски кувари способни да припреме јела која ће задивити и госте са најсуптилнијим укусима. У пријатном амбијенту који одаје утисак отмене лежерности гости ће уживати у врхунски припремљеној храни хотелске кухиње. Имплементација добре хране и пића, са нотама традиције и модерног, духа и љубави учиниће да се гости не не осећају странцима, одакле год долазили.

Хотел “Стари Банат” налази се у пријатном и мирном окружењу, надомак вештачких језера, идеалан за одмор, релаксацију и рекреацију.

АПЕРИТИВ БАР

Аперитив бар хотела “Стари Банат” представља пријатан кутак за опуштање, у паузама измедју осталих активности.

СВЕЧАНА САЛА

Свечана сала има капацитет од 120 места и музичку бину. Пространа је и погодна за организовање свих врста прослава и манифестација.

ДЕЧЈА ИГРАОНИЦА

У посебном делу хотела, на простору од 200 квадратних метара, налази се дечја играоница Аноланд. Она има засебан улаз са улице, као и улаз из хотела.

ЗАСТАКЉЕНА БАШТА

Пространа застакљена башта омогућава гостима поглед на природу и окружење током целе године.

 

Галерија фотографија